Få den flade mave du altid har drømt om.

Få en flad mave.

For mange kvinder gælder det at en flad og veltrænet mave står øverst på ønskelisten. Heldigvis er den flade mave er slet ikke så svær at opnå hvis bare man griber det ordenligt an. Desværre er der mange myter forbundet med mavetræning. Det betyder at mange rundt omkring i fitnesscenterne spilder deres tid og aldrig opnår de ønskede resultater.

På denne side afslører vi metoderne bag den flade mave og giver dig tips til, hvordan også du kan få den flade mave, du altid har drømt om.

Du kan ikke punktforbrænde dig til en flad mave.

En af de helt store myter inden for vægttab er at man kan punktforbrænde, altså tabe sig på ét bestemt punkt – fx på maven. Det er en myte, og det er IKKE muligt. Kroppen forbrænder fedt jævnt over hele kroppen.

Du skal spise maven flad.

For at få en flad og veltrænet mave skal du først og fremmest have en lav fedtprocent. Hvis du har meget fedt på maven, så hjælper det ikke noget af at have en flot trænet mave indenunder.

Det vigtigste du kan gøre for at få en veltrænet mave er altså at få styr på din kost. Du får råd til din kost i programmet nederst på siden.

Drop de mange mavebøjninger og træn fornuftigt.

Udover at kigge på din kost, er det en god idé at lave nogle få men effektive øvelser. Maven skal trænes som alle andre muskler. Det betyder at du skal lave øvelser med ca. 3 sæt og 12 gentagelser. Det er spild af tid at lave flere hundrede mavebøjninger om dagen. Det er faktisk slet ikke sundt for din krop. Følg hellere programmet nederst på siden og få mest muligt ud af din træning.

Kvinder skal træne på samme måde som mænd.

Mange kvinder er bange for at blive for muskuløse hvis de træner ligesom mænd. Det skal du ikke frygte. For selvom mænd og kvinder ikke har det samme mål når det kommer til udseende og størrelse på mavemusklerne, så bør de stadig træne på den samme måde. Kvinder har et meget lavere testosteron-niveau, som gør at de ikke kan opnå ligeså store muskler som mænd.

Derfor har vi lavet et fælles program for både kvinder og mænd. I programmet finder du både vejledning til din kost og træning.Programmet er 100% gratis og du finder det herunder. Held og lykke!

Read more:
Faste Balder

Close